UPIMIR    C/ Balmes 152   4º 2ª   08008 Barcelona     +34 93 415 25 59 +34 93 238 54 26 +34 692 64 87 73    administracio@upimir.com

NOTÍCIES

 

 

A ZONA SOCIS

EL DEPARTAMENT DE TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMILIES INFORMA

Des de la Subdireccio Gral. De Gestió de Recursos ens fan arribar  informacions respecte als pagaments previstos a les entitats concertades i donades a gestió i el termini  per comunicar les guardes de fet .

ACCEDEIX A LA TEVA ZONA DE SOCI 

Després de les  gestions realitzades per UPIMIR amb la  Subdirecció Gral. De Gestió de Recursos del Departament de Treball, afers socials i famílies, ens comuniquen que ja han començat a realitzar els pagaments de la nomina d’aquest mes.

SOPAR SOLIDARI I PREMIS PIMES

Convidats per PIMEC, membres de la Junta Directiva de UPIMIR van assistir el passat dimarts 6 de juny  al Sopar Solidari Anual i a l’acte de lliurament dels PREMIS PIMES 2017. Presidit per l’Excm. Sr. Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya, qui va lliurà personalment els guardons.

PRESENTACIO MODEL COMPLIANCE A LA ASSESSORIA JURIDICA DEPT. DE TREBALL

El passat dimecres 24 de maig pel mati, membres de UPIMIR van presentar el seu model de Compliance a la Assessoria jurídica del Departament de Treball, afers socials i Famílies (Sr. Salaverria i el seu equip), conjuntament amb el bufet APC (Assessoria Penal Corporativa) en la persona del seu representat, lletrat Miquel Serrahima.  En aquesta reunió va quedà patent l’interès que desperta el model Compliance tant en els serveis jurídics de la Administració com en els diferents centres associats a UPIMIR, que veuen en ell la possibilitat de protocol·litzar i prevenir qualsevol tipus de denuncia via penal. Teniu tot la informació al respecte clicant AQUI 

Agrair al Sr. Salaverria i al seu equip la seva amabilitat i el temps dedicat així com congratular-nos en el interès que ha despertat el nostre model en el sector de les residencies geriàtriques.

El pasado miércoles 24 de mayo por la mañana miembros de UPIMIR  presentaron su modelo de Compliance a la Asesoría jurídica del Departament  de Treball, afers social i famílies ( Sr. Salaverria y su equipo),  conjuntamente con el bufet  APC (Asesoría Penal Corporativa) en la persona de su representante, letrado Miquel Serrahima,.  En dicha reunión quedó patente el interés que despierta el modelo Compliance tanto en los servicios jurídicos de la Administración como en los diferentes centros asociados a UPIMIR que ven en él la posibilidad de protocolizar y prevenir cualquier tipo de denuncia vía penal. Tenéis toda la información al respecto clicando AQUI

Agradecer al Sr. Salaverria y equipo su amabilidad y su tiempo así como congratularnos en el interés que ha despertado nuestro modelo en el sector de las residencia geriátricas.

SESIONS UPIMIR – XERRADES ACLARIDORES GUARDES DE FET

UPIMIR en col·laboració amb el seu departament jurídic en la figura de la lletrada Assumpta Corts, ha realitzat diferents convocatòries de sessions informatives en grups reduïts per fer-les totalment interactives sobre la nova normativa referent a les guardes de fet que s’ha de posar en marxa el més tardar el 30 de juny. Agraïm als participants el seu interès i ens felicitem per haver realitzat reunions absolutament participatives destinades a tots els centres socis de UPIMIR.

A ZONA SOCIS TROBARÀS TOTA LA DOCUMENTACIÓ.

UPIMIR en colaboración con su departamento jurídico en la figura de la letrada Assumpta Cortes, ha realizado diferentes convocatorias de sesiones informativas en grupos reducidos para hacerlas totalmente interactivas sobre la nueva normativa referente a las guardas de hecho que debe ponerse en marcha  lo más tardar el 30 de junio. Agradecemos a los participantes su interés y nos felicitamos por haber realizado reuniones absolutamente participativas destinadas a todos los centros socios de UPIMIR.

EN ZONA SOCIOS ENCONTRARAS  TODA LA DOCUMENTACIÓN.

UPIMIR CONVIDAT PER FORUM EUROPA -TRIBUNA CATALUNYA

Convidats per FORUM EUROPA – TRIBUNA CATALUNYA i organitzat per Nueva Economia Forum, membres de UPIMIR van assistir al Esmorzar col·loqui amb la presencia de Meritxell Borràs, Consellera de Governació, Administracions Publiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, i membres del Govern. L’acte va tenir lloc a l’Hotel Palace el passat divendres 19 de maig. 

Agraïm l’atenció rebuda a la nostra patronal. 

Invitados por FORUM EUROPA – TRIBUNA CATALUNYA y organizado por Nueva Economía Forum, miembros de UPIMIR asistieron al Desayuno coloquio con la presencia de Meritxell Borràs,  Consejera de Gobernación, Administraciones Públicas y Vivienda de la Generalidad de Cataluña, y miembros del Gobierno. El acto tuvo lugar en el Hotel Palace el pasado viernes 19 de mayo.

Agradecemos la atención recibida a nuestra patronal.

CONCLUSIONS DE L’INFORME SOBRE DEPENDENCIA PRESENTANT PER L’ASSOCIACIO ESTATAL DE DIRECTORES I GERENTS DE SERVEIS SOCIALS

Compareixença de José Manuel Ramírez, president de l’Associació Estatal de Directores i Gerents de Serveis Socials, davant la Comissió d’Afers Socials i Famílies per a informar de les conclusions de l’informe sobre dependència presentat per aquesta associació el 27 de juliol (Exp: 357-00255/11)

Intervinent: Ramírez , José Manuel (President) | Associació Estatal de Directores i Gerents de Serveis Socials

GUIA D’ALIMENTACIO TRITURADA PREPARADA PER L’AGENCIA DE SALUT PUBLICA DE CATALUNYA.

ACCEDIR AL DOCUMENT AQUI

UPIMIR VA ASSISTIR EL PASSAT DIJOUS 26 DE GENER A LA JORNADA ORGANITZADA PER ALZHEIMER CATALUNYA I FEATE SOBRE L’APLICACIÓ PRACTICA DE LA ATENCIÓ CENTRADA EN LA PERSONA (ACP)

AGRAÏM AQUESTA INVITACIÓ I FELICITEM ALS PONENTS PER LES SEVES IMPRESSIONS I EXPLICACIONS, SEGUIM AVANÇANT DE FORMA CONJUNTA PER UNA MILLOR ASSISTÈNCIA ALS NOSTRES USUARIS.

9-12-16-noticiaCLICA LA IMATGE PER ACCEDIR A LA NOTICIA.

noticia-gencat-22-11-16

noticia-15-11-16

IMPORTANT COMUNICACIO DEL DEPARTAMENT PLACES COL.LABORADORES

A ZONA SOCIS:

JA POTS CONSULTAR IMPORTANT COMUNICACIÓ DEL SUBDIRECTOR GENERAL DE GESTIÓ DE RECURSOS SOBRE LA DOCUMENTACIÓ QUE ELS CENTRES COL·LABORADORS HAN DE ENVIAR DE FORMA URGENT AL DEPARTAMENT PER QUE, EN CAS DE COMPLIR AMB ELS REQUISITS QUE MENCIONEN, AMPLIAR EL NUMERO DE PLACES EN REGIM DE COL·LABORACIÓ.

CERCADOR DE PLACES


Si desitja consultar la disponibilitat de totes les places lliures de les residències adherides a UPIMIR, premi el botó per escollir la que més li interessi


FORMACIÓ BONIFICADA


UPIMIR anima a les seves empreses associades a beneficiar-se del sistema de bonificacions per finançar totalment o parcialment els costos de formació dels seus treballadors. Consulteu tots els cursos disponibles


PUBLICITAT


L'interessa publicitar la seva empresa, productes o serveis? Posi's en contacte amb nosaltres i l'informarem de totes les possibilitatsCOL.LABORADORS

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Publicidad

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Publicidad

advertisement advertisement advertisement

Últimes notícies