UPIMIR    C/ Balmes 152   4º 2ª   08008 Barcelona     +34 93 415 25 59 +34 93 238 54 26 +34 692 64 87 73    administracio@upimir.com

ASSISCAT SALUT

,

Assiscat grande

ASSISCAT SALUT, S.L. és una empresa de prestació de serveis, tant a domicilis com a hospitals o similars, que ofereix assistència sociosanitària a les persones amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

Els nostres serveis van dirigits bàsicament a totes aquelles persones que per edat, malaltia o d’altres situacions poden tenir problemes de mobilitat o salut. Tanmateix, realitzem cures mèdiques domiciliàries i donem suport a les persones necessitades d’una ajuda i suport per a la realització de les seves activitats diàries, amb l’objectiu d’aconseguir que tinguin una plena inserció a la nostra societat. Tot això gràcies a l’ajuda i el recolzament d’uns professionals que els hi ajuden en el dia a dia i les seves tasques quotidianes. Oferim altres serveis complementaris per aconseguir aquest objectiu, com són sessions de fisioteràpia i servei de podologia a domicili.

Donem cobertura i disposem de suficient capacitat operativa per donar resposta tant a la ciutat de Barcelona com a localitats de l’àrea metropolitana com poden ser Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Cornellà de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat, entre les més importants. El nostre objectiu a llarg termini és donar cobertura a tota la província de Barcelona.

Com a socis d’UPIMIR, volem oferir condicions especials a tots els membres d’aquest col·lectiu que estiguin interessats en la contractació de qualsevol dels nostres serveis, així com crear una xarxa d’informació entre els nostres clients que estiguin interessats en qualsevol dels serveis que ofereixin els altres associats.

Habilidades

Publicado el

septiembre 7, 2016

Translate »