UPIMIR    C/ Balmes 152   4º 2ª   08008 Barcelona     +34 93 415 25 59 +34 93 238 54 26 +34 692 64 87 73    administracio@upimir.com

SENIOR DOMO -EMPRESAS-

A SeniorDomo desenvolupem solucions tecnològiques que fomenten el benestar i autonomia de les persones grans. L’empresa d’origen català fou fundada al 2018 després d’una experiència personal a l’equipo fundador i veure una oportunitat per facilitar l’adopció de  tecnologia al sector asistencial.

Actualment oferim serveis de protecció i monitorització avançada a més de 20 municipis. En el 2019 hem desenvolupat una nova solució per residències i apartaments amb serveis per persones grans que millora i simplifica els sistemes de protecció actuals d’un mode molt poc intrusiu.

La nostra solució per residències i apartaments amb serveis, incorpora un sistema basat en un rellotge que detecta una sortida no controlada dels centres i fer seguiment de la ubicación gps de l’usuari. La solució també permet millorar els sistemes de seguretat actuals perquè posem al canell de l’usuari un botó que sempre l’acompanya i a més detecta caigudes. Transformem el tradicional sistema de botons, polsadors als llits i cordons als banys per un únic botó que funciona a qualsevol lloc, també fora del centre fent possible la millora d’autonomía als exteriors.

Al 2019, SeniorDomo ha rebut 2 premis, un per part de la Universitat Oberta de Catalunya i un altre al millor projecte amb impacte social per la Ramón Molinas Foundation.

Agraïm l’oportunitat de donar a conèixer el nostre servei que aporta molt valor al sector i permet adoptar la última tecnologia fàcilment.

Habilidades

Publicado el

enero 31, 2020

Translate »