Cercar places

Localitzi la Residència o Centre de Dia que més li interessi amb el Busca Places de Upimir. Li serà molt fàcil trobar el centre que més s’adeqüi a les seves necessitats.

Podeu cercar per diferents criteris de cerca. Per població, codi postal, per tipus o bé pel nom del centre. Si voleu ampliar més rangs o criteris de cerca el podrà fer també pel tipus d’habitació que està buscant i sobretot pel preu que més s’adapti a la seva economia.

El nostre cercador s’actualitza permanentment oferint en temps real totes les places disponibles en el moment de la cerca. No obstant això, si no troba el centre o l’habitació desitjada, Contacti’ns i li proporcionarem el més aviat una solució alternativa i adequada al que està intentant trobar.

Registre de places lliures

Si voleu registrar-se ara “en línia” si us plau ompliu la següent SOL·LICITUD d’INGRÉS clickant sobre el camp “Residència-Centre de dia” i ompli totes les dades en el desplegable que s’obrirà, i ens posarem en contacte el més aviat possible.
 

Col·laboradors

Fes-te soci

Estatuts

Descarregui’s els nostres estatuts.

Formació bonificada

UPIMIR anima a les seves empreses associades a beneficiar-se del sistema de bonificacions per finançar totalment o parcialment els costos de formació dels seus treballadors.

Publicitat

L’interessa publicitar la seva empresa, productes o serveis? Posi’s en contacte amb nosaltres i l’informarem de totes les possibilitats.

Arxiu