Formació

En data 12 de setembre de 2022 s’ha publicat l’Ordre DSO/205/2022, de 7 de setembre, de modificació de l’Ordre TSF/216/2019, de 28 de novembre, per la qual es regula la qualificació i l’habilitació professional del personal auxiliar d’atenció a les persones en situació de dependència que estableix un nou termini per sol·licitar l’habilitació professional fins el 31 de desembre de 2022, així com un nou període de càlcul de l’experiència laboral abans del 28 de juny de 2022 (en lloc del 31 de desembre de 2017 fixat per l’anterior ordre).

Es recomana sol·licitar l’habilitació professional (excepcional o provisional) preferentment per Internet, tot i així també es pot fer presencialment per mitjà de l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Districte Administratiu i de la Xarxa d’oficines de Gestió Empresarial (OGE o OGE-Cambra) demanant cita prèvia i aportant la documentació requerida a tràmits Gencat.

Cal recordar que:

  • Les persones que han obtingut l’habilitació provisional han de participar en el procés d’acreditació de competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o per vies no formals de formació, o han de fer la formació vinculada als certificats de professionalitat o títols de formació professional corresponents que s’hagin iniciat abans del 31 de desembre del 2022.

Nou servei de reconeixement de l'experiència laboral

Ja es pot aconseguir el certificat oficial que reconeix l’experiència laboral o la formació no reconeguda. Un dels àmbits dels quals es pot fer la inscripció, és el de “Serveis socioculturals i a la comunitat”, on està inclòs el personal auxiliar d’atenció a la dependència.

Certificat de professionalitat per personal auxiliar d'atenció a la dependència

Formació subvencionada

UPIMIR anima a les seves empreses associades a beneficiar-se del sistema de bonificacions per finançar totalment o parcialment els costos de formació dels seus treballadors.

Si vol realitzar qualsevol consulta o suggerir-nos algun curs o taller contacteu amb nosaltres escrivint-nos a formacio@upimir.com.

Per a la inscripció d’algun dels cursos citats a continuació haurà d’emplenar el següent formulari amb les dades sol·licitades.

    He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat

    Introduïu el següent codi:captcha

    Cursos subvencionats