UPIMIR    C/ Balmes 152   4º 2ª   08008 Barcelona     +34 93 415 25 59 +34 93 238 54 26 +34 692 64 87 73    administracio@upimir.com

NOTÍCIES

 

 

LA MESA UNITÀRIA RECLAMA AL GOVERN UNS PRESSUPOSTOS EN CLAU SOCIAL I ACORDA LA CREACIÓ D’UN ESPAI ESTABLE DE DIÀLEG I NEGOCIACIÓ

La Mesa unitària del sector social es va reunir ahir amb el cap del Govern i els consellers d’Economia i de Treball, Afers Socials i Families per traslladar-los la situació, critica i insostenible.

Tercer sector, sindicats, patronals i col.legis professionals de l’àmbit social exigeixen uns pressupostos socials que assegurin els drets de la ciutadania, una atenció de qualitat i millors condicions laborals per a les treballadores i treballadors del sector.

S’ha acordat una nova reunió en unmes per compartir els pressupostos 2020 i la creació d’un espai estable de dialeg i negociacio per constuir el full de ruta per als propers anys.

Descargar (PDF, 222KB)

 

 

REUNIO AMB EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT

Avui las entitats que formen la Mesa Unitària del Sector Social i d’atenció a les persones, entre les que es troba UPIMIR, es reuneixen amb el President de la Generalitat, Quim Torra, el vicepresident Pere Aragones i el Conseller de Treball, Afers Socials i Families Chakir el Homrani                 

NOTA DE PREMSA

La Mesa unitària en defensa del sector social i d’atenció a les persones de Catalunya reclama una resposta al Govern davant les demandes exposades fa 20 dies

Descargar (PDF, 685KB)

 

SIGNEM UN CONVENI DE COLABORACIÓ AMB EL SOC

El passat 4 de desembre es va signar el Conveni de Col·laboració entre el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i les entitats del sector d’atenció a la dependència, entre elles UPIMIR, per impulsar la formació i d’aquesta manera la qualificació dels professionals del nostre sector. Amb aquest conveni es vol trobar la solució en la recerca de professionals qualificats. Segons el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies es calcula que unes 19.000 persones inscrites al SOC podrien treballar en el sector de la dependència gràcies a la formació i l’experiència que tenen.

Pots consultar el conveni AQUI.

NOTA DE PREMSA AQUI

RESPOSTES A CONSULTES CONTENCIONS -FISCALIA-

Sobre les comunicacions posteriors als 6 mesos de l’aplicació d’una contenció: Les comunicacions de la continuïtat d’una contenció (als sis mesos) també han de ser nominals i no a partir de llistats. 

Sobre si les baranes es considera que es tracta d’una contenció: tot i que no està regulat, es consideren contencions les baranes que tenen com a finalitat restringir la llibertat de moviments i la persona no reuneix requisits per signar el consentiment informat.

Davant de dubtes sobre baranes/contencions (no és el mateix una barana a petició voluntària per recolzar-se demanada per una persona que té capacitat de decidir, etc.) podeu consultar el DOCUMENTO DE CONSENSO SOBRE SUJECCIONES MECANICAS Y FARMACOLOGICAS del Comité Interdisciplinar de sujeciones, redactat l’any 2014 AQUI.

CONTENCIONS FISCALIA

Tal com sempre ha informat UPIMIR als seus socis, les contencions físiques i farmacològiques s’han de continuar comunicant a Fiscalia.

Trobareu tots el models de documents de comunicació a ZONA SOCI –DOCUMENTACIO-MODELS I DOCUMENTS CONTENCIONS

Descargar (PDF, 284KB)

ENTREVISTA RADIO 4

AUDIO SOBRE LA MESA UNITÀRIA EN DEFENSA DEL SECTOR SOCIAL I D’ATENCIÓ A LES PERSONES DE CATALUNYA.

La entrevista comença en el minut 8:14 i finalitza en el minut 26:40. CLICA SOBRE LA IMATGE

INCREMENT TARIFES

EN EL DOGC DEL DIA D’AVUI DILLUNS 4 DE NOVEMBRE DE 2019 S’HA PUBLICAT L’ORDRE TSF/194/2019, PER LA QUAL S’ACTUALITZEN EL COST DE REFERÈNCIA, EL MÒDUL SOCIAL I EL COPAGAMENT DE LES PRESTACIONS NO GRATUÏTES, DE LA CARTERA DE SERVEIS SOCIALS PER A L’EXERCICI 2019.

REUNIÓ DEPARTAMENT DE TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMILIES

Ahir 5 de setembre representants de UPIMIR van assistir a la reunió convocada en les dependències del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, en la qual, el Sr. Francesc Iglesies, Secretari d’afers socials i famílies, el Sr. Joan Ramon Ruiz Nogueras, Director Gral. De Protecció Social i la Sra. Helena Miralles Castelló, Cap del Servei de Recursos Propis, ens van presentar l’Ordre d’Acreditació i provisió de la Gestió Delegada, que la propera setmana sortirà publicada. Aquesta ordre, de manera resumida constarà de tres fases: 

–         Acreditació.

–         Adaptació

–         Provisió de Gestió de servei.

Volem destacar que les empreses ja acreditades passaran directament a la fase d’Adaptació i que en lo relatiu a la gestió administrativa, s’inclouen millores  que simplifiquen el procés amb aquesta convocatòria. (Observar que nomes concerneix a la gestió delegada).

CERCADOR DE PLACES


Si desitja consultar la disponibilitat de totes les places lliures de les residències adherides a UPIMIR, premi el botó per escollir la que més li interessi


FORMACIÓ BONIFICADA


UPIMIR anima a les seves empreses associades a beneficiar-se del sistema de bonificacions per finançar totalment o parcialment els costos de formació dels seus treballadors. Consulteu tots els cursos disponibles


PUBLICITAT


L'interessa publicitar la seva empresa, productes o serveis? Posi's en contacte amb nosaltres i l'informarem de totes les possibilitatsPUBLICITAT

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

PUBLICITAT

advertisement advertisement advertisement advertisement

COL.LABORADORS

advertisement
Translate »