UPIMIR    C/ Balmes 152   4º 2ª   08008 Barcelona     +34 93 415 25 59 +34 93 238 54 26 +34 692 64 87 73    administracio@upimir.com

NOTÍCIES

 

 

NOVES CONSULTES

Al llarg del dia i després de les respostes aclaridores del Dep. De Treball, Afers socials i famílies, s’han tornat a plantejar altres dubtes, així doncs us passem les noves consultes que hem realitzat a la Conselleria. Tan aviat tinguem resposta us informarem.

ACCEDIR A LES CONSULTES AQUI

RESPOSTES A LES CONSULTES ORDRE TSF/197/2017

POTS CONSULTAR LES RESPOSTES REBUDES PER PART DEL DEPARTAMENT DE TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMÍLIES A LES CONSULTES REALITZADES PER UPIMIR ENVERS L’ORDRE TSF/197/2017 CONVOCATÒRIA PER A L’ACREDITACIÓ D’ENTITATS COL·LABORADORES PER A LA PRESTACIÓ DE SERVEIS DE LA XARXA DE SERVEIS SOCIALS D’ATENCIÓ PUBLICA PER A L’ANY 2017.

ENTRA A LA TEVA ZONA DE SOCI.

NOTICIA IMPORTANT: CONSULTES URGENTS ORDRE TSF-197-2017

En relació a la ORDRE TSF/197/2017  CONVOCATÒRIA PER L’ACREDITACIÓ D’ENTITATS COL·LABORADORES.. , hem fet arribar a la Consellera, Secretari General i Subdirector Gral. de Gestio de Recursos del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies consultes urgents que pots visualitzar clicant AQUI

ZONA SOCIS

RESPOSTES REBUDES PER PART DEL DEPARTAMENT DE TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMÍLIES A LES CONSULTESREALITZADES PER UPIMIR ENVERS L’ORDRE TSF/197/2017 CONVOCATÒRIA PER A L’ACREDITACIÓ D’ENTITATS COL·LABORADORES PER A LA PRESTACIÓ DE SERVEIS DE LA XARXA DE SERVEIS SOCIALS D’ATENCIÓ PUBLICA PER A L’ANY 2017.

JORNADA CONTRACTACIO SOCIALMENT RESPONSABLE

Ahir 17 de juliol representants de UPIMIR van assistir a la Jornada Contractació Socialment Responsable on es va presentar l’informe sobre contractació publica amb clàusules socials de la Generalitat de Catalunya i del seu sector públic de l’any 2016. També es van desenvolupar dues taules rodones amb la participació de representants d’entitats del tercer sector social.

TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMÍLIES POSA EN MARXA UNA EINA PER A CONSULTAR LES LLISTES D’ACCÉS A RECURSOS PER A GENT GRAN

Us fem arribar la notícia que avui mateix s’acaba de publicar perquè considerem que és del vostre interès.

L’objectiu d’aquesta eina que ja està en marxa, és que el ciutadà pugui accedir personalment a conèixer l’ordre en que es troba a les llistes d’accés tant de residències com de centres de dia de gent gran.

La voluntat del Departament és facilitar l’accés al ciutadà i donar la màxima transparència.

CONSULTES ASSESSORIA JURIDICA

RECORDEM QUE EN CAS DE NECESSITAR REALITZAR QUALSEVOL CONSULTA JURÍDICA ES IMPRESCINDIBLE QUE LA REALITZEU A TRAVES DE CORREU ELECTRÒNIC PER PODER-LA GESTIONAR DEGUDAMENT

administracio@upimir.com

LA RESPOSTA NO SERÀ SUPERIOR A 2 DIES LABORABLES.

SI VOLEU MES INFORMACIÓ PODEU CONTACTAR AMB NOSALTRES.

Convocatòria per presentar projectes d’infraestructures i / o serveis del Sistema per a l’Autonomia i Atenció a la Dependència (SAAD)

El passat 20 de juny es va obrir el termini de la convocatòria per presentar projectes d’infraestructures i / o serveis del Sistema per a l’Autonomia i Atenció a la Dependència (SAAD) que podran rebre suport financer a càrrec del Fons SAAD aprovat i dotat anualment en la Llei de pressupostos generals de l’Estat. Dit Fons té un volum total de 81 milions d’euros, dels quals 15 estan disponibles per a la convocatòria de 2017.

Els beneficiaris de la convocatòria són, com sabeu, les empreses i societats que presentin projectes de creació, ampliació i / o adaptació d’infraestructures i / o serveis relacionats amb el desenvolupament i implantació del Sistema per a l’Autonomia i Atenció a la Dependència. El seu àmbit d’aplicació inclou els projectes d’infraestructures i serveis en els sectors residencial, centres de dia, atenció al domicili, teleassistència, accessibilitat i noves tecnologies aplicades a l’autonomia personal i l’atenció a la dependència.

És de destacar que aquest àmbit d’aplicació inclou no només el finançament de la inversió per a la construcció, adaptació i rehabilitació dels centres residencials i / o de dia sinó també el finançament del circulant que resulti de l’increment de l’activitat en serveis d’atenció residencial , centres de dia o de nit i de teleassistència prestats a persones en situació de dependència com a conseqüència de contractes o concerts subscrits amb les administracions públiques, tal com es ve aplicant en totes les convocatòries al sector d’atenció a domicili.

El procediment i condicions aplicables a la gestió del Fons, així com els criteris i procediments de selecció, concessió i control del finançament a atorgar per aquest, seran els establerts en 2009 en el Conveni de Col·laboració entre els Ministeris d’Economia i Hisenda i el Ministeri de Sanitat i Política Social i la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI).

Els interessats podran trobar tota la informació necessària per presentar els seus projectes a la web:

AQUI

que inclou el guió del Pla de Negoci, el guió de la Memòria Explicativa i el formulari de sol·licitud, així com la resta de documentació que ha de presentar-se i diversa informació complementària.

A ZONA SOCIS

EL DEPARTAMENT DE TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMILIES INFORMA

Des de la Subdireccio Gral. De Gestió de Recursos ens fan arribar  informacions respecte als pagaments previstos a les entitats concertades i donades a gestió i el termini  per comunicar les guardes de fet .

ACCEDEIX A LA TEVA ZONA DE SOCI 

Després de les  gestions realitzades per UPIMIR amb la  Subdirecció Gral. De Gestió de Recursos del Departament de Treball, afers socials i famílies, ens comuniquen que ja han començat a realitzar els pagaments de la nomina d’aquest mes.

SOPAR SOLIDARI I PREMIS PIMES

Convidats per PIMEC, membres de la Junta Directiva de UPIMIR van assistir el passat dimarts 6 de juny  al Sopar Solidari Anual i a l’acte de lliurament dels PREMIS PIMES 2017. Presidit per l’Excm. Sr. Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya, qui va lliurà personalment els guardons.

PRESENTACIO MODEL COMPLIANCE A LA ASSESSORIA JURIDICA DEPT. DE TREBALL

El passat dimecres 24 de maig pel mati, membres de UPIMIR van presentar el seu model de Compliance a la Assessoria jurídica del Departament de Treball, afers socials i Famílies (Sr. Salaverria i el seu equip), conjuntament amb el bufet APC (Assessoria Penal Corporativa) en la persona del seu representat, lletrat Miquel Serrahima.  En aquesta reunió va quedà patent l’interès que desperta el model Compliance tant en els serveis jurídics de la Administració com en els diferents centres associats a UPIMIR, que veuen en ell la possibilitat de protocol·litzar i prevenir qualsevol tipus de denuncia via penal. Teniu tot la informació al respecte clicant AQUI 

Agrair al Sr. Salaverria i al seu equip la seva amabilitat i el temps dedicat així com congratular-nos en el interès que ha despertat el nostre model en el sector de les residencies geriàtriques.

El pasado miércoles 24 de mayo por la mañana miembros de UPIMIR  presentaron su modelo de Compliance a la Asesoría jurídica del Departament  de Treball, afers social i famílies ( Sr. Salaverria y su equipo),  conjuntamente con el bufet  APC (Asesoría Penal Corporativa) en la persona de su representante, letrado Miquel Serrahima,.  En dicha reunión quedó patente el interés que despierta el modelo Compliance tanto en los servicios jurídicos de la Administración como en los diferentes centros asociados a UPIMIR que ven en él la posibilidad de protocolizar y prevenir cualquier tipo de denuncia vía penal. Tenéis toda la información al respecto clicando AQUI

Agradecer al Sr. Salaverria y equipo su amabilidad y su tiempo así como congratularnos en el interés que ha despertado nuestro modelo en el sector de las residencia geriátricas.

SESIONS UPIMIR – XERRADES ACLARIDORES GUARDES DE FET

UPIMIR en col·laboració amb el seu departament jurídic en la figura de la lletrada Assumpta Corts, ha realitzat diferents convocatòries de sessions informatives en grups reduïts per fer-les totalment interactives sobre la nova normativa referent a les guardes de fet que s’ha de posar en marxa el més tardar el 30 de juny. Agraïm als participants el seu interès i ens felicitem per haver realitzat reunions absolutament participatives destinades a tots els centres socis de UPIMIR.

A ZONA SOCIS TROBARÀS TOTA LA DOCUMENTACIÓ.

UPIMIR en colaboración con su departamento jurídico en la figura de la letrada Assumpta Cortes, ha realizado diferentes convocatorias de sesiones informativas en grupos reducidos para hacerlas totalmente interactivas sobre la nueva normativa referente a las guardas de hecho que debe ponerse en marcha  lo más tardar el 30 de junio. Agradecemos a los participantes su interés y nos felicitamos por haber realizado reuniones absolutamente participativas destinadas a todos los centros socios de UPIMIR.

EN ZONA SOCIOS ENCONTRARAS  TODA LA DOCUMENTACIÓN.

CERCADOR DE PLACES


Si desitja consultar la disponibilitat de totes les places lliures de les residències adherides a UPIMIR, premi el botó per escollir la que més li interessi


FORMACIÓ BONIFICADA


UPIMIR anima a les seves empreses associades a beneficiar-se del sistema de bonificacions per finançar totalment o parcialment els costos de formació dels seus treballadors. Consulteu tots els cursos disponibles


PUBLICITAT


L'interessa publicitar la seva empresa, productes o serveis? Posi's en contacte amb nosaltres i l'informarem de totes les possibilitatsCOL.LABORADORS

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Publicidad

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Publicidad

advertisement advertisement

Últimes notícies