NOTÍCIES

 

 

PERQUE SER PRIVAT NO ES UN DELICTE

PERQUE SER PRIVAT NO ES UN DELICTE

Si creus que els centres privats han de tenir els mateixos drets que els de la xarxa, en quan a pagaments places contingència i places buides per pandèmia  i regulades per l’administració, penses com UPIMIR. Iniciem les reunions prèvies a accions posteriors per exigir aquesta consideració. La nostra força es tenir-te amb nosaltres. ASSOCIA’T a www.upimir.com i ajuda’ns a reclamar els drets dels centres privats. No ho dubtis.

“PORQUE SER PRIVADO NO ES DELITO”

Si crees que los centros privados deben tener los mismos derechos que los de la “xarxa” en cuanto a pagos plazas contingencias y plazas vacías por pandemia y reguladas por la administración, piensas como UPIMIR. Iniciamos las reuniones previas a acciones posteriores para exigir tal consideración. Nuestra fuerza es tenerte con nosotros. ASÓCIATE en www.upimir.com y ayúdanos a reclamar los derechos de los centros privados. No lo dudes

PUBLICADES LES INSTRUCCIONS DE PAGAMENTS

Ja s’han publicat les instruccions de pagaments tan per concert i gestió delegada com de col·laboradores i privades PEVS en el marc del Decret Llei 29/2020 de 28 de juliol que ens ha fet arribar la Directora General de la Autonomia Personal i Discapacitat.

Pots consultarles clican AQUI

REUNIO URGENT DEPARTAMENT TREBALL: SEGUIMENT ACTIVITAT RESIDENCIAL

Ahir divendres 9 d’octubre UPIMIR va estar convocat a una reunió urgent amb el Departament de Treball, Afers Socials i famílies on se va tractar l’evolució de la crisis sanitària en l’àmbit de les residències. Us fem un breu resum:

Han detectat incompliments greus en matèria sanitària. Actualment hi ha 270 casos positius en residències de gent gran i 41 centres amb rebrots actius.

Han detectat incompliments greus tals com absència del RHS, teletreball per part del RHS, no sectorització dels usuaris, no informar adequadament els indicadors de seguiment, no compliment de les unitats estables de convivència, Direcció no sensibilitzada en la pandèmia, etc.

Per tant, emplacen a tot el sector a evitar una relaxació de les mesures de prevenció i compliment dels protocols establerts. Insisteixen en el rentat de mans continu, bon ús dels EPI’s, establir circuits de sectorització, garantir les unitats estables de convivència, control dels circuits de cuina i bugaderia, acotar professionals a cada grup de convivència,etc.

Per tal de no haver de recórrer al règim sancionador, conviden a que tot centre que presenti dificultats per controlar un rebrot demani ajuda immediata al Departament.

Seguim treballant.

Ayer viernes 9 de octubre UPIMIR estuvo convocado a una reunión urgente con el Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias donde se trató la evolución de la crisis sanitaria en el ámbito de las residencias. Os hacemos un breve resumen:

Han detectado incumplimientos graves en materia sanitaria. Actualmente hay 270 casos positivos en residencias de ancianos y 41 centros con rebrotes activos.

 Han detectado incumplimientos graves tales como ausencia del RHS, teletrabajo por parte del RHS, no sectorización de los usuarios, no informar adecuadamente los indicadores de seguimiento, no cumplimiento de las unidades estables de convivencia, Dirección no sensibilizada en la pandemia, etc.

 Por lo tanto, emplazan a todo el sector a evitar una relajación de las medidas de prevención y cumplimiento de los protocolos establecidos. Insisten en el lavado de manos continuo, buen uso de los EPI, establecer circuitos de sectorización, garantizar las unidades estables de convivencia, control de los circuitos de cocina y lavandería, acotar profesionales en cada grupo de convivencia, etc.

 Con el fin de no tener que recurrir al régimen sancionador, invitan a que todo centro que presente dificultades para controlar un rebrote pida ayuda inmediata al Departamento.

 Seguimos trabajando.

PLE PARLAMENTARI 7-10-20 CONSELLERA DE SALUT

Des de UPIMIR volem agrair als grups parlamentaris que al Ple Parlamentari d’avui dimecres 7 d’octubre facin ressò  dels impagaments que estan patint les residencies i centres de dia.

Continuarem treballant plegats per la sostenibilitat del sistema.

CLICA LA IMATGE PER VEURE LA INTERVENCIO DE LA CONSELLERA DE SALUT I LA RESTA DE GRUPS PARLAMENTARIS

 

 

CANVI DOMICILI UPIMIR

Ens plau comunicar-te que des del pròxim 1 d’octubre del any en curs, traslladem les nostres oficines i domicili social al c/ Viladomat, 174 de Barcelona, seu de PIMEC patronal de patronals i de la qual formem part en la seva junta directiva. Aquesta nova ubicació i la unió de sinergies entre PIMEC i UPIMIR farà encara mes forta la nostra patronal i per suposat als nostres associats i anunciants.

Evidentment no hi ha cap canvi en línies telefòniques ni en adreces de correu electrònic, a mes a mes el nostre equip humà continuarà s

ent el mateix amb la mateixa dedicació.

PIMEC ens ofereix amb aquesta integració a la seva seu, una sèrie de serveis logístics, de representació i de sales de reunions i espais comuns, que fan en aquests difícils moments de pandèmia, mes fàcil i visible la nostra feina i per suposat la defensa dels interessos dels nostres socis.

Nos es grato comunicarte que desde el próximo 1 de Octubre del presente año, trasladamos nuestras oficinas y domicilio social a la c/ Viladomat, 174 de Barcelona, sede de PIMEC patronal de patronales y de la cual formamos parte en su junta directiva.  Esta nueva ubicación y la unión de sinergias entre PIMEC y UPIMIR harán aún más fuerte nuestra patronal y por supuesto a nuestros asociados y anunciantes.

Evidentemente no hay cambio alguno  ni en líneas telefónicas ni en direcciones de correo electrónico, asimismo nuestro equipo humano seguirá siendo el mismo con la misma dedicación.

 PIMEC nos ofrece con esta integración en su sede, una serie de servicios logísticos, de representación, y de salas de reuniones y espacios comunes, que hacen en estos difíciles momentos de pandemia más fácil y visible nuestro trabajo y por supuesto la defensa de los intereses de nuestras socios.

 

 

REUNIO AMB SALUT I TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMILIES

REUNIO AMB SALUT I TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMILIES

Ahir dijous 30 de juliol vam ser presents com sempre a la reunió periòdica que mantenim amb els Departaments de Salut, i el de Treball, Afers Socials i Famílies per debatre temes que ens afecten. 

PER MES INFORMACIÓ AQUI

REUNIO DEPT. SALUT I DEPT. TREBALL

Aquest matí les patronals del sector han mantingut una reunió amb membres del  Dep. de Sanitat i del Dep. De Treball per consensuar línies d’actuació i posar de manifest, tots units, els protocols i recomanacions respecte a les visites al centre per part de familiars, així com les sortides de residents a l’exterior.

 Hem, tots sense excepció, mostrat la nostra preocupació pel que fa al tema sortides a l’exterior de residents i el comportament d’algunes famílies al respecte.

 Des de SALUT redactaran un document que tots compartirem, en el qual es fixi una postura clara i rigorosa pel que fa als temes esmentats, el rebrot de virus per culpa de no obeir a aquestes recomanacions i la importància de la figura del Director Tècnic com a responsable i persona autoritzada a, segons característiques de centre i entorn geogràfic fixar criteris de visites externes i sortides a l’exterior.

 És un tema de salut comunitària i d’una importància crucial en el moment actual.

En breu tindrem tal document que puntualment difondrem.

Salut i Treball, Afers Socials i Famílies presenten un pla de contingència per protegir les residències a la tardor

Salut i Treball, Afers Socials i Famílies presenten un pla de contingència per protegir les residències a la tardor

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la consellera de Salut, Alba Vergés, han presentat aquest migdia un pla de contingència adreçat a les residències de gent gran per fer front a un possible rebrot de la Covid-19 aquesta tardor. Els departaments han dissenyat un conjunt d’actuacions per garantir el màxim nivell de protecció i atenció a les persones que viuen en centres residencials, un col·lectiu especialment vulnerable a la Covid-19. La implementació d’aquest pla suposarà una inversió de 96 milions d’euros per part de les dues conselleries.

ACCEDIR A LA NOTICIA

 

CERCADOR DE PLACES


Si desitja consultar la disponibilitat de totes les places lliures de les residències adherides a UPIMIR, premi el botó per escollir la que més li interessi


FORMACIÓ BONIFICADA


UPIMIR anima a les seves empreses associades a beneficiar-se del sistema de bonificacions per finançar totalment o parcialment els costos de formació dels seus treballadors. Consulteu tots els cursos disponibles


PUBLICITAT


L'interessa publicitar la seva empresa, productes o serveis? Posi's en contacte amb nosaltres i l'informarem de totes les possibilitatsPUBLICITAT

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

PUBLICITAT

advertisement advertisement advertisement

COL.LABORADORS

advertisement advertisement
Translate »