Upimir

Com a patronal, agrupem 180 empreses (residències, centre de dia i assistència domiciliària), amb més de 250 números de registre, 5.200 places assistencials, i 4.500 treballadors.

Patronal jove, formada per una junta directiva en igualtat amb els socis, tots els membres de la junta són propietaris de centres i tenen els mateixos problemes que tu.  Aquesta junta directiva no remunerada te com a únic objectiu salvaguardar els interessos dels socis i les seves empreses.

És una patronal amb presència institucional a la GENCAT i ICASS (Taula Tècnica de la Vellesa, Consell General de Serveis Socials com a delegats de PIMEC), vocalia en la comissió de sanitat de PIMEC, i presència en diversos estaments lligats al sector social.

Upimir és una patronal que defensa el concepte que les petites i mitjanes residències són imprescindibles en el sector social arrelat en el seu entorn i amb característiques diferencials de les macroresidencias, mereixem ser reconegudes i tingudes en compte.

Som una patronal amb les idees clares i amb afany de ser la patronal de referència de les petites i mitjanes residències de Catalunya. En definitiva som sens dubte la teva patronal, en què confiar els interessos empresarials del teu centre.

Estem presents a...

 • Consell Gral. de la Gent Gran a Catalunya
 • Ple del Consell gral. de Serveis Socials
 • Consell General de Serveis Socials
 • Registre de grups d’interès de la Generalitat
 • Comissió de Sanitat de PIMEC
 • Membre Junta Directiva de PIMEC
 • Socis de ACES
 • Comissió Publico Privada de PIMEC
 • Comissió Laboral de PIMEC .

Què oferim

Representativitat davant l’administració en defensa dels interessos dels nostres socis. Proximitat de la nostra junta amb els socis, sigui via mail o prèvia petició de cita. Un web sempre actualitzada i de fàcil accés.

Informació puntual, veraç i contrastada de l’actualitat normativa, administrativa, laboral i legal que tingui repercussions en el nostre sector i associats. Formació d’oferta, demanda, i cursos personalitzats de màxim interès per als teus treballadors.

Facilitem la recerca de plaça de residencia, centre de dia o SAD a totes aqueslles persones que necessitin trobar un centre pel seu familiar.

Defensa dels interessos dels nostres socis mitjançant la nostra representativitat com a vocals de sanitat de PIMEC, així com a representants de PIMEC al sector social (Consell de serveis socials), així mateix també com a vocals de PIMEC tenim reunions periòdiques amb l’ICS, per aspectes sociosanitaris.

Serveis gratuïts bàsics  en assessorament juridic exclusiu pels nostres associats.

Nosaltres

Qui som

Des del mes d’abril del 2009, els que avui són els directius de la nostra associació, van decidir unir-se i crear Upimir. La nostra primera presa de contacte amb els nostres futurs associats va ser el passat 11 de novembre de 2009 moment en el qual ens vam presentar tots els membres de la Junta Directiva davant d’una repleta sala d’actes del Tanatori de Ronda de Dalt, que va tenir l’amabilitat de cedir-nos la sala i que va ser un èxit rotund, donada la gran acollida que vam tenir entre tots els assistents.

A les pàgines d’aquesta web trobarà tota la informació de la nostra Associació, els seus membres, les seves inquietuds i les seves propostes. Ens agradaria tenir-te al nostre costat. Només unint les nostres forces, aconseguirem complir els objectius per a l’estabilitat del sector.

La nostra Associació està formada per propietaris de centres residencials i centres de dia petits i mitjans, privats i col·laboradors de tot Catalunya. Si desitges sentir-te representat per persones amb molta experiència i inquietuds en el sector de la mateixa manera que tu, Associat.

Propostes

Upimir aposta pel manteniment dels serveis socials existents, sempre amb la intenció de millorar la qualitat assistencial però des de la perspectiva del grau de satisfacció de l’usuari.

Objectius

 • Atendre de forma correcta i en el marc assistencial adequat a l’usuari, beneficiari de la Llei de la Dependència.
 • Creació i manteniment de llocs de treball.
 • Evitar la desaparició d’empreses amb anys de treball i dedicació en el sector.
 • Evitar els danys col·laterals ocasionats a proveïdors i professionals del sector.
 • No encarir en cap cas l’assistència que s’ofereix.
 • Complir amb el redactat i l’esperit de la Llei de la Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les Persones.

Junta Directiva

Ignasi Freixa Furió

Ignasi Freixa Furió

President

George Mikeladze

George Mikeladze

Secretari

Josep Ballarin Garoña

Josep Ballarin Garoña

Tresorer

Vicente Botella Garcia del Cid

Vicente Botella Garcia del Cid

Vicepresident

Carlota Garcia Brujas

Carlota Garcia Brujas

Vocal

Daniel Barnau Nolla

Daniel Barnau Nolla

Vocal

Xavi Roca Humada

Xavi Roca Humada

Vocal

Carme Pous Ruiz

Carme Pous Ruiz

Vocal

Itziar Santiago Pascual

Itziar Santiago Pascual

Vocal

El nostre equip

Assumpta Cortés

Assumpta Cortés

Assessoria Jurídica

Natalia Sanchez

Natalia Sanchez

Dept. Administració

Mila Gisbert

Mila Gisbert

Dept. Administració

Fes-te soci ara

h

Estatus

Descarregui’s els nostres estatuts.

Formació bonificada

UPIMIR anima a les seves empreses associades a beneficiar-se del sistema de bonificacions per finançar totalment o parcialment els costos de formació dels seus treballadors.

v

Publicitat

L’interessa publicitar la seva empresa, productes o serveis? Posi’s en contacte amb nosaltres i l’informarem de totes les possibilitats.

Col·laboradors

Publicitat