UPIMIR

 

Upimir és una patronal que agrupa 180 empreses (residències, centre de dia i assistència domiciliària), amb més de 250 números de registre, 4.200 places assistencials, i 4.500 treballadors. Patronal jove, formada per una junta directiva en igualtat amb els socis, tots els membres de la junta són propietaris de centres i tenen els mateixos problemes que tu. Aquesta junta directiva no remunerada te com a únic objectiu salvaguardar els interessos dels socis i les seves empreses.

 

És una patronal amb presència institucional a la GENCAT i ICASS (Taula Tècnica de la Vellesa, Consell General de Serveis Socials com a delegats de PIMEC), vocalia en la comissió de sanitat de PIMEC, i presència en diversos estaments lligats al sector social. Upimir és una patronal que defensa el concepte que les petites i mitjanes residències són imprescindibles en el sector social arrelat en el seu entorn i amb característiques diferencials de les macroresidencias, mereixem ser reconegudes i tingudes en compte.

 

Som una patronal amb les idees clares i amb afany de ser la patronal de referència de les petites i mitjanes residències de Catalunya. En definitiva som sens dubte la teva patronal, en què confiar els interessos empresarials del teu centre.

UPIMIR ESTA PRESENT A:

 

 • CONSELL GRAL. DE LA GENT GRAN A CATALUNYA
 • PLE DEL CONSELL GRAL. DE SERVEIS SOCIALS
 • CONSELL GENERAL DE SERVEIS SOCIALS
 • REGISTRE DE GRUPS D’INTERÈS DE LA GENERALITAT
 • COMISSIÓ DE SANITAT DE PIMEC
 • MEMBRE JUNTA DIRECTIVA DE PIMEC
 • COMISSIÓ LABORAL DE PIMEC
 • COMISSIÓ SECTORIAL DE DISCAPACITAT PSC
 • COL·LABORADOR AMB EL DEPT. D’ENSENYAMENT PER ORGANITZAR DIVERSES MESURES FLEXIBILITZADORES I ACTUACIONS DE RECONEIXEMENT ACADEMIC EN L’ÀMBIT DE LA FORMACIO PROFESSIONAL INICIAL
 • COL·LABORADOR AMB EL DEPT. D’ENSENYAMENT PER PROMOURE, IMPULSAR I DESENVOLUPAR , EN REGIM D’ALTERNANÇA I AMB FORMACIO DUAL, EL CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA A DIFERENTS INSTITUTS DE CATALUNYA.
 • EMPRESA RESPONSABLE PARTICIPANT EN EL PROGRAMA LABORA (AJUNTAMENT DE BCN)

UPIMIR OFEREIX:

 

 • Representativitat davant l’administració en defensa dels interessos dels nostres socis. Proximitat de la nostra junta amb els socis, sigui via mail o prèvia petició de cita. Un web sempre actualitzada i de fàcil accés.
 • Informació puntual, veraç i contrastada de l’actualitat normativa, administrativa, laboral i legal que tingui repercussions en el nostre sector i associats. Formació d’oferta, demanda, i cursos personalitzats de màxim interès per als teus treballadors.
 • Servei de SERVIPLAZAS el qual de manera periòdica envia un llistat de places buides, a centenars de professionals i tècnics els quals són els informants dels futurs usuaris, en aquest moment tenim un acord de col·laboració amb el servei d’acollida d’urgències de l’ajuntament de BCN ( SAUV), amb el col·legi de treballadors socials de Catalunya, i estem acabant de tancar diverses línies més d’actuació.
 • Defensa dels interessos dels nostres socis mitjançant la nostra representativitat com a vocals de sanitat de PIMEC, així com a representants de PIMEC al sector social (Consell de serveis socials), així mateix també com a vocals de PIMEC tenim reunions periòdiques amb l’ICS, per aspectes sociosanitaris.
 • Serveis gratuïts de consulta legal, social i higiènic sanitària per correu electrònic o amb cita prèvia.

QUI SOM

Des del mes d’abril del 2009, els que avui són els directius de la nostra associació, van decidir unir-se i crear Upimir. La nostra primera presa de contacte amb els nostres futurs associats va ser el passat 11 de novembre de 2009 moment en el qual ens vam presentar tots els membres de la Junta Directiva davant d’una repleta sala d’actes del Tanatori de Ronda de Dalt, que va tenir l’amabilitat de cedir-nos la sala i que va ser un èxit rotund, donada la gran acollida que vam tenir entre tots els assistents.

A les pàgines d’aquesta web trobarà tota la informació de la nostra Associació, els seus membres, les seves inquietuds i les seves propostes. Ens agradaria tenir-te al nostre costat. Només unint les nostres forces, aconseguirem complir els objectius per a l’estabilitat del sector.

La nostra Associació està formada per propietaris de centres residencials i centres de dia petits i mitjans, privats i col·laboradors de tot Catalunya. Si desitges sentir-te representat per persones amb molta experiència i inquietuds en el sector de la mateixa manera que tu, Associat.


PROPOSTES

Upimir aposta pel manteniment dels serveis socials existents, sempre amb la intenció de millorar la qualitat assistencial però des de la perspectiva del grau de satisfacció de l’usuari.


OBJECTIUS

 • Atendre de forma correcta i en el marc assistencial adequat a l’usuari, beneficiari de la Llei de la Dependència.
 • Creació i manteniment de llocs de treball.
 • Evitar la desaparició d’empreses amb anys de treball i dedicació en el sector.
 • Evitar els danys col·laterals ocasionats a proveïdors i professionals del sector.
 • No encarir en cap cas l’assistència que s’ofereix.
 • Complir amb el redactat i l’esperit de la Llei de la Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les Persones.

JUNTA DIRECTIVA

Vicente Botella

Vicente Botella

President

Carolina Baquero

Carolina Baquero

Vocal

Carlota García

Carlota García

Vicepresidenta

Josep Ballarin

Josep Ballarin

Vocal

Rosa Vila

Rosa Vila

Secretària

Daniel Barnau

Daniel Barnau

Vocal

EL NOSTRE EQUIP 

Marina Casas

Marina Casas

Directora Operativa

Natalia Sánchez

Natalia Sánchez

Soport a Direcció

Mila Gisbert

Mila Gisbert

Administració

Anna Juan

Anna Juan

Nutrició - Dietètica

Assumpta Cortés

Assumpta Cortés

Assessora Jurídica

CERCADOR DE PLACES


Si desitja consultar la disponibilitat de totes les places lliures de les residències adherides a UPIMIR, premi el botó per escollir la que més li interessi


FORMACIÓ BONIFICADA


UPIMIR anima a les seves empreses associades a beneficiar-se del sistema de bonificacions per finançar totalment o parcialment els costos de formació dels seus treballadors. Consulteu tots els cursos disponibles


PUBLICITAT


L'interessa publicitar la seva empresa, productes o serveis? Posi's en contacte amb nosaltres i l'informarem de totes les possibilitatsPUBLICITAT

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

PUBLICITAT

advertisement

COL.LABORADORS

advertisement advertisement advertisement advertisement