UPIMIR    C/ Balmes 152   4º 2ª   08008 Barcelona     93 415 25 59 | 93 238 54 26 +34 692 64 87 73    administracio@upimir.com

Donat que aquest últims dies i davant la situació creada per la pandèmia que afecta a tot el nostre col·lectiu, s’estan produint informacions no contrastades, com criteris alarmistes i sota l’equivocat concepte de que qui primer explica quelcom es qui mes sap del tema, doncs UPIMIR i com patronal de referencia per cents de centres, us passem a detallar la nostra política informativa:

  • Nomes s’informarà de noticies contrastades i de fonts oficials.

  • No es procedirà a informar de forma injustificada en horaris intempestius (nits, festius i caps de setmana) entenem que respectar aquest períodes als nostres associats es un mecanisme de higiene mental, precís actualment.

  • No s’utilitzarà ninguna altre via que no sigui el correu electrònic o la nostra web. No alarmarem amb missatges en xarxes socials per la incertesa que pugui causar aquesta informació.

  • Hem decidit des de la Junta Directiva que tota la informació respecte al coronavirus es penjarà a la web de forma no restringida per que, tant els socis com els no socis puguin accedir.

  • Qualsevol dubte o pregunta preguem sigui dirigida a traves de correu electrònic administracio@upimir.com  per poder donar-nos marge de acció a la seva contestació. Les nostres línies en moments puntuals comencen a anar sobrecarregades. 

Entre tots farem que aquesta situació tant anguniosa sigui en breu nomes un record que faci que estiguem orgullosos del nostre bon treball i haver demostrat a la societat la nostra professionalitat e importància social com sector estratègic d’atenció als mes fràgils.

Translate »