Benvolgudes/benvolguts:

Ahir a la tarda a la seu de PIMEC i a petició de UPIMIR en la seva condició de membre de la junta directiva de PIMEC i vocal de temes socials en la Comissió de Sanitat de la mateixa patronal de patronals, es va mantenir una reunió preparatòria per unir criteris davant la cita que dilluns des de PIMEC s’ha sol·licitat a instàncies de UPIMIR amb el Secretari General de Treball, Afers socials i Famílies,  Sr Ginesta,  amb un únic punt del dia que serà les inspeccions als centres i la seva tessitura actual. 

Agraïm a PIMEC el seu treball de defensa del sector, així com als participants a la reunió. ACRA en la persona de la seva Directora General, patronal acabada d’incorporar a PIMEC i a la qual donem efusivament la benvinguda per aquesta decisió corporativa i el President de ACAD el qual també va estar present

Es va demostrar de nou que els problemes del sector són comuns i que la situació que relatem és si més no preocupant.

Des de UPIMIR com a inductors de aquesta trobada i la de dilluns amb el Sr. Ginesta creiem ferventment que el diàleg, l’empatia i la tessitura general del sector, fan que sigui una qüestió de País, el junts entendre’ns i dialogar.

Gràcies a tots pel seu esforç i treball i especialment a PIMEC per una vegada més demostrar que ajuda i defensa a la nostra petita i mitjana empresa catalana. 

Junts sumem.